Vælg en side

Ingredienser

3 tynde skriver tun pr. person.
rød tang
Mini salatløg
stenbidder rogn
parmesanost
dild
Piskefløde
Citron
Olivenolie
Rød Balsamico eddike
salt
Peber
brød

Mængder er så små ,at det mest er pynt.

Tilberednings
Tunen, kan bankes tynd ud og i bredere skiver i mellem 2 stykke plastik (spræt en frysepose op)
Fordeles ud på tallerkenen,
Drys/fordel stenbidderrogn, den røde tang, fintsnittet salatløg ud på tunen.
Pisk et par centiliter piskefløde til flødeskum, smag til med citron, salt og peber.

Kværn salt og perber ud over tunen, derefter rødvinseddiken (bedst med forstøver) i tyndt lag på tunen, derefter olien.
Tun CapasionDarkroom_20140405
Pluk lidt dild ud over tunen og høvl lidt parmesan ost (med en kartoffelskræller) ligeledes ud over tunen.
Dyp en spiseske i varm vand og kul en skefuld citronflødeskum og læg i midten.
Severes med lidt olie ristet brød til (på stegepande)