Vælg en side

Mad og Erotik
En sanselig rejse, hvor alt kan bruges og nydes,
det eneste det kræver, er at åbne hjertet og lade sjælen tage imod,
og lade fantasien kreerer det, der pirrer sanserne.

Netop det at lave mad og indtage det, er der hvor vi kan aktiverer flest sanser, nemlig de sædvanlige 5, dertil kreativiteten, fantasien og sætter vi seksualiteten til som det 6 krydderi, så åbner vi op for en eventyrlig verden.

Mad og det at spise må høre til noget, af det mest sensuelle i verden.
Vores første måltid, indtog vi i den mest intime situation, i en symbiose med vores første kærlighed, tog vi vores første psykiske og fysiske næring til os fra vores moders bryst.
Nøgen og forskræmt kom vi til verden, nøgen, åbne og forsvarsløse, tog vi livet ind gennem det at spise.

Luk øjnene og forbered dig på en rejse, en rejse gennem mark og eng, forbi de store slotte, ud mod havet forbi kaptajnens bord på den store Oceankruser, som sejler som den flydende Hollænder gennem østens mystik, hvor øjnene skærpes af alt det fremmede, det uforklarlige, og helt uimodståelige. Videre gennem prinsessens himmelseng, griber hendes drøm om at få fri til at være, fri til at leve på samme måde som den gode heks datter, der må løbe barfodet gennem vandpytterne. Og om sommeren ligger i skovbunden og mærke mosens bløde seng. Dufte til mosekonens bryggen, dansende med elverpigerne. Svedig og leende går turen mod huset ved fjorden, vælger at lade duftene fra køkkenet vise vejen, for hvor hver et skridt skærper sanserne, og sulten melder sig. Med visheden om, at sulten nok skal blive stillet og roen vil brede sig i kroppen som en saglig sitren.

”Hvis du gør som du plejer,
får du det du plejer at få”.

Bryd vanen i køkkenet, i livet og i forholdet.
Spiser I normalt i køkkenet, så spis i sengen, i haven, på gulvet i stuen, i badekaret. Spis med fingrene, med pinde eller af gryden.

Velbekomme!